Bedrijfsuitje 7 Missions
7 Missions       Mindf*ck       The Big Escape       Sin City/Flikken NL       Contact      

7 Missions
The Ultimate Challenge

De deelnemers verzamelen in een café. Opeens stapt een zwart gekleed persoon naar binnen. Een donkere zonnebril bedekt de ogen. Hij kijkt zwijgend de ruimte in. Iedereen wacht ademloos af. Wat nu??? ... En dan begint 7 Missions. De beste citygame van Nederland en omstreken.

Het spel

Bij 7 Missions moeten teams van vijf personen in totaal zeven missies volbrengen. Daarnaast staan er nog een groot aantal bonusopdrachten op het programma. Met elke missie en bonusopdracht kunnen de teams punten verdienen. Het team met de hoogste score ontvangt eeuwige roem en een prachtige prijs.

Bedrijfsuitje 7 Missions

Bij 7 Missions gaat het niet om kracht en snelheid maar om slimheid en samenwerken. Het spel is uitdagend. De opdrachten zijn pittig, leuk en afwisselend en vol met subtiele valkuilen.

7 Hoofdmissies

Het hoofdkantoor van 7 Missions bepaalt welke missie waar en wanneer uitgevoerd moeten worden en geeft die aan de teams door. De missies zijn:

The Map
De teams gaan op pad met een geheimzinnige kaart. Pijlen en nummers wijzen de weg. Maar het volgen van de route is niet eenvoudig.

MicroClues
De deelnemers moeten een aantal intrigerende raadsels en puzzels oplossen voor ze op zoek kunnen naar een listig verborgen kokertje.

Sector 77
Sector 77 is een ultrageheime 7 Missions locatie. De opdracht is deze sector te vinden en bewijs te leveren van de dapperheid van het team.

Bedrijfsuitje 7 Missions

SnapShots
De teams gaan in de stad op zoek naar 7 mysterieuze objecten die door agenten van 7 Missions zijn gefotografeerd.

Encrypted
Encrypted begint met een geheimzinnige boodschap die eerst ontcijferd moet worden. De aanwijzing leidt naar de volgende code, maar hoe decodeer je die nu weer?

Mr. X
De teams moeten in contact proberen te komen met agenten van 7 Missions. Maar wie zijn dat en hoe ontdek je ze? Deze missie begint bij aanvang van het spel en eindigt pas als het spel afgelopen is.

Bedrijfsuitje 7 Missions

Code 7
De teams moeten zoveel mogelijk verborgen logocodes zien te ontdekken. Elke goede code levert punten op, maar elke foute... Ook deze missie begint bij aanvang van het spel en stopt als het spel eindigt.

Bonusopdrachten

Naast de zeven hoofdmissies kunnen de teams bonuspunten scoren. De teams moeten daarvoor nog 4 bonusopdrachten vervullen. Hierdoor wordt 7 Missions nog dynamischer.

1 Finale vol van verbijstering

Na afloop van het spel gaan de teams naar de returnlocatie. Hier horen de deelnemers wat ze goed hebben gedaan, maar ook in welke valkuilen ze zijn gestapt. 7 Missions zit namelijk vol met dubbele bodems. Daarna volgt waarop iedereen op heeft gewacht: de winnaars van 7 Missions worden bekend gemaakt en gehuldigd. Voor hen is er een prachtige prijs. Maar ook de overige deelnemers hoeven niet te treuren. Zij krijgen een mooi aandenken aan 7 Missions.
Kenmerken

origineel, leuk en inventief
ideaal voor teambuilding
competitie (met een winnaar)
in de stad (citygame)
in de natuur (outdoorgame)Bedrijfsuitje 7 Missions

Locaties

We organiseren 7 Missions - The Ultimate Challenge in: Amersfoort, Apeldoorn, Arnhem, Den Bosch, Deventer, Doetinchem, Eindhoven, Gorinchem, Gouda, Harderwijk, Naarden, Nijmegen, Utrecht, Venlo, Wageningen en Zwolle.

Bedrijfsuitje 7 Missions

We kunnen 7 Missions - The Ultimate Challenge ook op andere locaties organiseren (tegen meerprijs).

Tijdsduur

ca. 3 uur   (incl. uitleg en prijsuitreiking etc.)

Prijzen

€ 33,50 per persoon

We hebben geen minimum aantal deelnemers. Wel rekenen we een minimum bedrag. Voor 7 Missions is dit 475 euro. Alle bedragen zijn excl. BTW. Voor privé-personen (families e.d.) zijn de bedragen incl. BTW.

Bedrijfsuitje 7 Missions

Inclusief

 • begeleiding
 • gebruik van de tools*
 • prijs voor de winnaars
 • aandenken voor alle deelnemers
 • acteurs

  * m.u.v. mobiele telefoons - deelnemers gebruiken hun eigen telefoons om te communiceren


 • Meer informatie

  Vul het onderstaande formulier in als je meer informatie wilt over één van onze citygames of outdoorgames of als je andere vragen hebt over onze bedrijfsuitjes. We sturen je dan zo snel mogelijk een reactie.


  Klik hier om het formulier in te kunnen vullen.


  Powered by Yourhosting
   

    JaTi voor bedrijfsuitjes, citygames en outdoorgames     
      webdesign door walla walla  
  JaTi - events - e-mail: info@jati.nl - telefoon: 06-1240-1550    -   Vermeld op:    
  1001activiteiten.nl - bedrijfsuitje en pesoneelsuitje
  <!--Begin Walla Walla webdesign pagina voor oude browsers--> <font face="arial,helvetica" color="#000066" size="5"> Dit is de website van 7 Missions <p> 7 ( seven ) Missions is de meest uitdagende citygame en het leukste bedrijfsuitjes van Nederland. Seven missions is het ideale bedrijfsuitje / teamuitje / afdelingsuitje / personeelsuitje. Bet beste van alle bedrijfsuitjes / teamuitjes / afdelingsuitjes / personeelsuitjes. Spannend en uitdagend. De spannendste citygame. In Wageningen, 's-Hertogenbosch / Den Bosch, Amersfoort, Arnhem, Gouda, Deventer en Naarden."> <p> Trefwoorden: 7 missions seven missions citygame citygames bedrijfsuitje bedrifjsuitjes teamuitje teamuitjes afdelingsuitje afdelingsuitjes personeelsuitje personeelsuitjes Wageningen 's-Hertogenbosch Den Bosch Amersfoort Arnhem Gouda Deventer en Naarden